Съдът в  Монтана произнесе присъда от 7 години Лишаване от

...
Съдът в  Монтана произнесе присъда от 7 години Лишаване от
Коментари Харесай

Селянин осъден на 7 години затвор за убийство с кол

Съдът в  Монтана произнесе присъда от 7 години „ Лишаване от независимост “ на 33 годишния С. С. Б. - обвиняем за ликвидиране на гражданин на село Мокреш. Според документите по делото на 13 септември 2021 година в землището на селото сред подсъдимия и жертвата К. М. Б. избухнал скандал за прибиране на останки от царевица в ожъната равнища. 

На абсурда участвали и малолетните деца на подсъдимия, както и дамите, с които двамата живеели на брачен начала. По време на абсурда след разменени крясъци и обиди К. М. Б. извадил нож, а след това размахал железна тръба. С. С. Б.  пък сграбчил дървен прът и повалил с него 42-годишния селяндур, който същия ден от получената тежка черепно мозъчна контузия. 

След като се срещна със събраните доказателства по делото и изслуша очевидците, движимостите лица, прокуратурата, обвинения и отбраната му съдът призна подсъдимия за отговорен за породена по несъобразителност гибел в резултат на съзнателно нанесена тежка телесна щета на К. М. Б., за което го наказа със 7 години „ Лишаване от независимост “ при първичен „ непоколебим “ режим. Убиецът би трябвало да заплати 100 000 лв. обезщетение на бащата на умрелия мъж и 80 000 лв. обезщетение на неговата сестра.
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР